Jekaterina unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Endover, Tallink Hotels, Aleksei Vindirevskihh (SPECIAL CARS OÜ), Jekaterina Rožinova, Eliit loomakliinik, Limusiin24.ee, Diana Karutina

Vabatahtlikud

Projektijuht Irina Landa, Kersti Urbala, Leonardo Unda, Vladimir Khodov, keeletoimetaja Elge Lind

Continue Jekaterina unistuste päev

Täitus Jekaterina suur unistus oma koerast

Jekaterina elab Kohtla-Järvel ja tema suureks unistuseks on saada endale kääbusspits. Tüdruk on talle juba nimegi välja mõelnud, teab, kus nad koeraga mängima hakkavad ning on lugenud artikleid, kuidas lemmiklooma eest hoolt kanda.

Katja unistuste päev algas Tallinnasse sõiduga ja enese sisseseadmisega Tallinki kaunisse hotellituppa. Kuna tüdruk polnud kunagi varem ühtegi hotelli sattunud, oli uudistamist palju. Õhtu veetis perekond vanalinnas jalutades ja õhtustades.

Käpajäljed viivad neljajalgse sõbrani

Tõeline võlumaa avanes järgmisel hommikul. Söödi hommikust. Seejärel anti meie vabatahtlike poolt üle ümbrik mõistatustega. Selleks, et teksti lugeda, tuli vaadata seda läbi peegli. Kogu pere võttis mõistatamisest osa ja ühisel jõul lahendati ülesanne. Kõik väljusid koos numbritoast ja kõndisid hotelli halli põrandale jäetud käpajälgi pidi. Jäljed viisid limusiinini, mis sõidutas meid loomakliinikusse Eliit. Seal andis loomaarst Anna Katjale hulga näpunäited koerte eest hoolitsemiseks. Kuni Jekaterina uusi teadmisi hankis, ootasime hotellis koos kutsikaga rõõmsat taaskohtumist.

Kohtumine oli väga emotsionaalne! Katja lausa säras suurest õnnest, kutsikas ja tüdruk sõbrunesid kohe.

Seejärel külastasime loomapoodi, et osta lemmikule kõik vajalik ja läksime koos sööma.

ETV+ ja unistus pääseda telesaatesse

Lisaks unistas Katja sellest, et teda näidataks televiisoris, sest „kui lapsed saavad terveks, siis neid alati näidatakse huvitavas saates“. Nii käiski meiega kaasas ETV+ võttemeeskond ja ajakirjanik Aleksandr Hobotov, kes tegid liigutava loo Katja imelisest päevast. Suur aitäh, et jäädvustasite Katja suure unistuse, mida saab mitmeid ja mitmeid kordi taas vaadata. See loob positiivseid emotsioone ja toob päevadesse rõõmu, mis aitavad paranemisele kaasa.

Suur aitäh ka kõigile annetajatele, kes panid oma õla alla Katja unistuste täitumisele!

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee