ELDÜ perepäev Polli loomaaias

Vabatahtlikud

Reelika Paart, Triinu Tapper, Mari-Liis Altmann, Kertu Karu, Kadi Prants, Hannabel Müür, Triinu Teesalu – Enok

Erilised tänusõnad

Vajé, Raido Leemet, Talvi Nurgamaa, Annika Saar

Continue ELDÜ perepäev Polli loomaaias

Perepäev Polli loomaaias koos hea muusika ja mullietendusega

Juuni alguses korraldasime Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule vahva perepäeva Polli loomaaias. Peresid oli sel päikselisel päeval kokku tulnud nii palju, et vabatahtlikel läks külaliste loendamine vahepeal lausa sassi. Üheskoos arvutades jõudsime siiski järeldusele, et suuremaid ja väiksemaid külalisi oli kokku koguni 104!

Perede saabudes ootasid laual maitsvad tacod Talu&Deli usinate kokkade poolt ja suured puuviljavaagnad, mille saatsid spetsiaalselt perepäeva tarvis meie toredad sõbrad Bambonast. Kui suupisted taldrikule haaratud, võis päev alata! Üritusele andsid hoogsa alguse bändist Vajé tuntud Stefan ja Hans, kes suutsid oma muusikaga jala tatsuma panna ka kõige tõsisematel meestel ning julgemad suisa tantsima meelitada. Esitlusele tulid uued lood, mida veel suurem avalikkus polnud kuulnud, aga ka juba raadiotes kõlavad hitid. Pärast esinemist said kõik soovijad Vajé poistega pilti teha ja juttu puhuda.

Stefan Minu Unistuste Päeva perepäeval

Põnev loomamaailm

Polli loomaaias oli meil uudistamist palju – tutvuda sai emude, jaanalindude, küülikute, rebaste, faasanite ja isegi põhjapõtradega. Kui vabatahtlikud teatasid, et lastel on võimalus uusi sõpru maitsva porgandi ja kapsaga sööta, oli lõbu laialt! Loomaaia vahvad püsielanikud said kõhud täis ning lapsed jällegi ägeda kogemuse osalisteks. Üllatusena sai iga laps ühe looma kingituseks koju kaasa võtta! Küll olid lapsevanemate südamerahu huvides sel korral kingituseks vaid õhupalliloomad, mis kõikvõimalikes värvitoonides meistri käe all eritellimusena valmisid. Nägime nii kollaseid kutsasid kui ka uhkeid punaseid mõõkvaalu.

Mullietendusest võlutud

Perepäeva väisas ka perefirma Hiigelmullid, kes lõbustab seltskondi hiigelsuurte mullide puhumisega. Mõistagi pakkus see rõõmu nii väikestele kui suurtele.

Mullid toovad alati sära silmadesse

Tehti trikke ja mullid etendasid meile sinise taeva taustal ilusa ja voolava vaatemängu. Huvilised said ka ise katsetada, kuidas neile mullimeistri amet sobib ja nii mõnigi teab nüüd, kelleks ta suurena saada tahab! Nii nagu toredale päevale kohane, oli ka näomaalija Inga oma pintslite ja värvidega kohal. Näomaalingute telgist tulid välja pisikesed liblikaplikad, kavalad sisalikupoisid ja muud ägedad tegelased. Kogu päeva saatsid laste rõõmsad kilked. Pisikesed said ennastunustavalt vabas õhus ringi joosta, lapsevanemad aga igapäevamuredest eemale.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee