Meribeli unistuste päev

Vabatahtlikud

projektijuht Irma Tubli, Kertti-Airin Pärli, Carolin Kuuskmäe, Riina Laanemets, Marge Kähr, keeletoimetaja Elge Lind

Continue Meribeli unistuste päev

Tugevate emotsioonide ja üllatuste päev

Ühel suvehommikul sõitis valge limusiin Viljandi poole, et tuua Tartusse Meribel koos oma perega. Just Tartust sai alguse armsa särasilmse Meribeli unistuse päev, täis rohkeid üllatusi ja emotsioone.

Kohtumine Stefaniga

Kohale jõudes kohtus Meribel Juuksekunsti perenaise Merlega, kes õpetas kõige ägedamaid patsipunumise nippe ja uhked patsid said tehtud ka Meribeli kaunitesse juustesse. Keset usinat punumist tuli Meribelile ootamatu videokõne. Helistajaks polnud ei keegi muu kui Meribeli suur lemmik Stefan, kes soovis tütarlapsega tema erilisel päeval natuke juttu puhuda ja talle mõned laulud laulda. Raske on selle üllatuse emotsioone sõnadesse panna ja Stefani saadetud kingitus – plaat koos allkirjaga – tegi kingisaajale siirast rõõmu.

Ei ole paremat kui enda tehtud pitsa ja jäätis

Natuke end kogunud ja fotograaf Väino Poolile poseerinud, oli aeg liikuda edasi uute seikluste poole. Ja mis oleks parem, kui õppida selgeks maailma tähtsaim asi – kuidas teha ise jäätist! Just seda me Ahhaa teaduskeskuse jäätiselaboris tegimegi. Kõik olid nõus, et poest enam jäätist ei osta.

Natuke veel Ahhaas uudistanud, oli aeg liikuda lõunapausile. Ja milline laps ei armastaks pitsat! Vapiano meeskond kostitas meid imemaitsvate roogadega ja õpetas Meribeli tegema seda kõige paremat pitsat. Jookidest on Meribeli jaoks kõige-kõigem mullitee ja õnneks oli kohvik kohe Vapianost korrus allpool. Nii et mis muud kui joogid kaasa ja edasi uute seikluste poole!

Kõik päeva emotsioonid loomingusse

Kui teekond jätkus Tartust Viljandi poole, oli palju nuputamist, mis küll võiks ees oodata. Peatus Puhjas ei teinud mõistatamist lihtsamaks, aga kui Meribel avas loomeruumi Lavendel ukse ja teda tervitasid lisaks hubasele atmosfäärile ja kaunile kaetud lauale suured lemmikud Liina Ariadne ja Hensugusta, oleks päev justkui alguses tagasi. Kõik emotsioonid olid jälle laes ja rahunemiseks oli tore kaetud laua taga natuke juttu ajada ja Liina armsa koera Bellaga tutvust teha.

Koos Kati Banhardiga ettevõttest Mekardia lähenesime päeva viimasele tegevusele,  mis oli hea viis emotsioonide jäädvustamiseks läbi loomingu. Akrüülmaalimine on tegevus, kus loovus saab lennata ja mälestuseks jäävad imeilusad teosed. Niimoodi maalides ja lobisedes oligi aeg päev kokku võtta ja kodu poole teele asuda.

Meribel sai kingituseks veel projekti „Heategu lapselt lapsele“ ja Rakvere Eragümnaasiumi poolt kingitud Aqva veepargi külastuse ja mõnusa pehme Unistuste Päeva pleedi.

Autos lausus Meribel: “Ärge nüüd küll küsige, mis kõige toredam oli, sest kõik oli niiiiiii tore.”

Kõlab nagu tõeline unistuse päev, kas pole?

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee