Sebastiani unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Mart Reiniku Kool, Eesti Jalgpalli Liit, Mart Poom, Teslarent OÜ, Butterfly Lounge, Sportland Eesti, Skywheel of Tallinn, Butterfly Garden, Allan Selin, Kiviõli Seikluskeskus

Vabatahtlikud

projektijuht Janika Roosimäe, Evert Eero, Silvia Jänes

Continue Sebastiani unistuste päev

Tõelise jalkafänni unistuste päev

Sebastiani perega kohtusime kevadel nende kodu lähedal asuvas pubis. Suurepärane läbisaamine tekkis kohe. Saime kohtumisel palju infot nii Sebastiani kui kogu pere kohta. Kuna Sebastian armastab üle kõige jalgpalli, sai kohe selgeks, et tema unistuste päeva fookuses peakski olema jalgpall. Tiimiga hiljem kohtudes otsustasime, et püüame maksimumi ‒ viime ta Eesti jalgpallikoondise mängule. Kuna mänguni oli mitu kuud aega, hoidsime Sebastiani emaga pidevalt kontakti, kuid teiste pereliikmete eest jäi päeva tegevuskava saladuseks.

Üllatuste sadu

Sebastiani unistuste päev algas suurelt ja lennukalt, maja eest võttis pere peale lumivalge Tesla. Meespere elevust jätkus Märjamaalt Tallinnani. Päev jätkus kõrgustes, vaadates T1 vaaterattalt Tallinnale. Kuna Sebastiani pere hoiab väga kokku ning palju viibitakse ka looduses, on nad leidnud ühiseks suureks huviks liblikad. Seetõttu otsustasime päeva esimeses pooles viia nad Butterfly Gardenisse, kuhu on kokku kogutud eksootilised liblikad. Sellise imelise paiga olemasolust ei olnud perel aimugi. Kohale olime kutsunud ka Eesti Lepidopteroloogide seltsist Allan Selini, kes omalt poolt perele hindamatu kingituse tõi ‒ kaks haruldast liblikaliiki.

Enne libikalainel jätkamist tegime veel kiire põike vanalinna, kus oli juba tunda jalgpalli hõngu. Kui kätte jõudis lõuna, oli aeg sammuda otse loomulikult Butterfly Lounge’i. Mõnusa ilmaga terrassil istudes andsime üle erilised kingitused. Mart Poomi poolt olid Sebastianile kingituseks tema isiklikud väravavahi kindad koos autogrammiga. Ja mitte ainult ‒ kingikotist leidis Sebastian veel pühendusega Mart Poomi raamatu. Ja et kingituste sadu ei lõppeks, läks täide ka Sebastiani suur soov omada oma nimega Eesti Jalgpallikoondise särki.

Ülevad hetked A Le Coq Arenal

Uhkelt Eesti koondise särki kandes suundus Sebastian staadionile, kus poisil seisis ees tähtis tegevus – ettevalmistused õhtuse mängu jaoks. Talle usaldati erakordne ülesanne ‒ viia koos peakohtunikuga pall platsile. See oli harukordne võimalus, millest Sebastian ei oleks ilmselt osanud undki näha. See on kirjeldamatu, mida me kõik tundsime, nähes Sebastiani suurtelt ekraanidelt, keset väljakut. Terve pere jaoks oli jalgpallimatš tõeline elamus, mida koos nauditi. Peale mängu oli poisil võimalus kohtuda veel oma lemmikmängijatega. Emotsioonidest tulvil, asuti Teslaga kodu poole, et igavesti mäletada seda suurepärast päeva. Päeva, mil mitmed Sebastiani unistused täitusid.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee