Martini unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Unistuste kohvik Peetri kohvikute päeval, Atlantis H2O Aquapark, Elron, Premia jäätis, XS Mänguasjad, Gelato Ladies, Hetked ajas, Kassikohvik Nurri

Vabatahtlikud

projektijuht Oksana Muraškina, Janika Roosimäe, Mai Teras, keeletoimetaja Elge Lind

Continue Martini unistuste päev

Tegus päev, hoogne kui rongivile

Kohtusime Martiniga ühel soojal augustiõhtul Kadrioru pargis. Martin on imeline ja tore laps. Ta rääkis meile rõõmsalt oma väikestest saladustest, saime teada, et talle meeldivad suured autod ja Sipsiku jäätis. Otsustasime unistuste päeval tema soovidele vastu tulla.

Laupäeva varahommikul kinkisime Balti jaamas kohtudes Martinile pundi värvilisi õhupalle. Poiss rõõmustas väga. Aga rõõm kasvas veelgi, kui poiss sai teada, et me ei lähe lihtsalt rongiga sõitma, vaid Martin saab seda teha vedurijuhi kabiinis. Poiss oli täitsa põnevil. 

Meid oli tervitamas rongijuht Artur Lorents. Martin juhatati kabiini, rongijuhi aukohale. Seal sai poiss nuppe vajutada ja vilet anda. Oli tore vaadata, kuidas rongi liikuma hakates Artur seda kindla käega valitses. Vastutulevaid ronge tervitati rõõmsa vilega. Kuigi reis polnud pikk, jäi see poisile kindlasti kauaks meelde.

Põnev lõuna kassidega ning üllatused, mis panid rõõmust rõkkama

Lõuna tegime Nurri Kassikohvikus. Martin ja tema õed said nurrmootoritega mängida, neid silitada ja imetleda. Lapsed olid valmis kassid koju kaasa võtma, kuid kahjuks vanemad keeldusid.

Maitsvad pastad-burgerid kõhus, olid kõik valmis edasi liikuma. Kuna Martinile väga maitseb jäätis, viis tee meid kohvikusse Gelato Ladies. Seal näidati, kuidas jäätist valmistatakse ja anti maitsta veel külmutamata segu, mis meenutas pigem piima. Seejärel nautis kogu pere maitsvat jäätist, mille sai valida igaüks oma maitse järgi.

XS mänguasjad oli poisile kingituse teinud. Martin, nagu poisid ikka, on ammu tahtnud endale suurt kuulidega kuulipildujat. Soovid tuleb täita ja nüüd on temast saanud just sellise mänguasja omanik.

Oli aeg viimase üllatuse jaoks. Martinit ja tema peret ootab puhkus Viimsi spaas. Võimalus peagi ujuda ja liumäest alla tuhiseda tegi kõigil tuju heaks. Vabatahtlikud soovisid perele head puhkust ja hoiatasid, et jäätise näol ootab Martinit üllatus veel hommegi. Poiss ei suutnud uskuda, et see tohutu kingikott Sipsiku jäätisega oli kõik tema jaoks. Meil aga oli hea meel näha tema silmis suurt üllatust ja rõõmu.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee