Grete unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Tanel Veenre JewelleryMaria Roosaare Fotograafia, Ilusalong Savannah, JYSK Estonia, Vapiano Eesti, Balbiino, Chemi-Pharm, Lims OÜ, Tassikoogid OÜ, Tik-tokker Amanda Margaret Treier, DanceAct Tantsustuudio ja Marit Mets, Annika Jõerand, Tallinna Lastehaigla hematoloogia-onkoloogia osakond, EVLVL

Vabatahtlikud

projektijuht Helen Aarela, Mai Teras, Alice Märtin

Continue Grete unistuste päev

Grete unistuste päeva korraldasime tema sünnipäeval ning see oli tüdruku jaoks totaalne üllatus. Sõitsime kohale valge limusiiniga. Grete ootas oma perega väljas ja oh seda üllatust, kui ta nägi, et limusiin peatub tema maja ees ning me kõik hüppasime autost välja teda õnnitlema. Kõige suuremaks üllatajaks oli Grete jaoks aga juutuuber/tik-tokker Amanda Margaret. Grete ei suutnud uskuda, et Amanda Margaret on tulnud temaga ta sünnipäeva veetma. Ülivõimas emotsioon juhatas tähtsa päeva uhkelt sisse.

Sünnipäeva kingisadu

Kuna Grete armastab end ilusaks teha ja korralikku meigilauda tal polnud, siis otsustasime, et selle peab ta endale sünnipäevaks saama. Otsisime ja leidsime perfektse Pandora nimelise meigilaua. Sellel on palju sahtleid ja keskel on ilus suur peegel. Täiuslik kingitus printsessile! Grete sõnul just sellist ta sooviski. Kinkisime talle ka uusi meigitooteid.  Balbiino saatis kotitäie maitsvaid jäätisi ja Tassikoogid toetasid ka oma hõrgutistega. Grete nägu lausa säras suurest rõõmust.

Sündinud tantsijaks

Tantsimine on Grete üks hobisid. Danceact võttis meid vastu avasüli ja tantsukava õppimist alustasime särasilmse treeneri Mariti käe all. Gretel tuli õpitud kava meist kõige paremini välja – ta ongi sündinud tantsija. Lõpus tantsisid Grete ja Amanda Margaret TikToki tantse ja näitasid meile oma oskusi. Grete oli loomulikult meist kõigist parem ja tundis end nagu kala vees. Õpetaja kutsus Gretet tagasi trenni.

Kokakunsti õppimas

Peale tantsutrenni olid kõigil kõhud tühjad. Õnneks ei olnud tee Vapianosse pikk. Seal ootasid meid toredad ja abivalmis teenindustalendid, kellega Grete sai koos pastat valmistada. Grete sünnipäevalõuna menüüs oli pasta carbonara, mis tuli tal ülihästi välja. Magustoiduks oli tassikook, millel helendas säraküünal. Laulsime kõik koos talle sünnipäevalaulu. Vapiano kinkis Gretele toreda punase põlle, mis sobib talle imeliselt. Pasta carbonara tegemine on nüüd Gretel selge ja võib-olla proovib ta kodus seda uuesti.

Imeline fotosessioon kõige armsamatega

Pärast Vapianot oli Grete väga elevil, kuna teadis, et ees ootab ilusalongi külastus.Savannahasootasid meid iluhaldjad Sille ja Annika, kelle missiooniks oli Grete koos ema ja õega fotoseansiks ette valmistada. Grete valis oma juustesse kohevad lokid ja Annika tegi Gretele ilusa naturaalse meigi.

Siis seadsime sammud Rotermanni kvartalisse, et seal Grete isaga kokku saada. Nimelt tõi Grete isa fotoseansiks kaasa pere viienda liikme, samojeedi koera Tommy, kelle Grete eelmisel aastal sünnipäevaks sai. Päev lõppes fotosessiooniga, kus jäädvustati üles toredad emotsioonid perega veedetud ajast.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee