Nora-Liisa unistuste päev

Vabatahtlikud

Kersti Urbala ja Elge Lind (keeletoimetaja)

Erilised tänusõnad

Karl-Erik Taukar, Ene Kont, Toivo Kaljo

Continue Nora-Liisa unistuste päev

Nora-Liisa kohtus oma iidoliga ja küpsetas südamesoojust täis koogi 

Nora-Liisa on särasilmne ja rõõmsameelne väike tüdruk, kelle suurim unistus oli kohtuda Karl-Erik Taukariga. Ühel talvisel hommikul alustasimegi koos tüdruku perega teekonda Tallinna poole. Alles autos sai särasilm teada, et täna see oodatud unistuste päev ongi.

Tallink Conference Spa hotellis juba oodati Nora-Liisa peret, kaks kõrvuti olevat tuba olid kenasti valmis ja reisisellid said oma asjad tuppa jätta. Hotelli ees ootas auto – valge kuninglik limusiin nagu superstaarile kohane. Teekond Karl-Eriku stuudiosse möödus rõõmsa uudistamise tähe all – limusiini aknast paistsid ka kõige hallimad majad ilusad.  

Nora-Liisa oma iidoli Karl-Erik Taukariga

Külaskäik iidoli stuudiosse

Nora-Liisat juba oodati. Karl-Erik näitas unistajale oma stuudiot ja auhindasid. Nora-Liisal oli Karl-Erikule päris palju küsimusi valmis mõeldud, nii nad istusidki aknalaual ja ajasid juttu. Nora-Liisa kutsus Karli ka limusiiniga sõitma, aga kuna pillid olid juba bändiprooviks valmis, siis jäi sõit järgmiseks korraks. Karl-Erik ja tema meeskond andsid kaheks päevaks Nora-Liisale lausa Superstaari tiitli. Kohtumise lõpetas Nora-Liisa lemmiklaul „Need read“. See kohtumine oli ühe väikese tüdruku suure unistuse täitumine. Lahkudes lubas Nora-Liisa, et küpsetab Karl-Erikule koogi…

Iseseisvalt Vapianos kokkamas

Kuna äratus oli varajane olnud, siis oli paras aeg lõunasöögiks. Solarise Vapiano meeskond ootas juba Nora-Liisat – tüdruk ja tema tädi Anu-Liis said ilusad Vapiano logoga põlled ja mütsid ja pasta tegemine võis alata. Keskendunult kuulas Nora-Liisa juhiseid ja pean ütlema, et nii maitsvat pastat ei ole mina ammu söönud –  sellesse oli tuntavalt segatud rõõmsat meelt, naeru ja unistusi.

Nora-Liisa oma lemmikpastat valmistamas

Porganditega poolehoidu võitmas

Kõhud täis, võtsid reisisellid hotellis väikese pausi. Mõne tunni pärast uuesti kohtudes oli Nora-Liisa väga üllatunud, kui sai teada, et läheme poniga ratsutama. Ettevalmistus oli täiuslik – selleks oli kotitäis porgandeid, mida me ka ise salaja limusiinis krõbistasime. Veskimetsas ootas meid Ene Kont. Tervitasime kõiki hobuseid porganditega, peale mida olid hobused meie suurimad sõbrad. Seejärel valisime endale kiivrid ja kuulasime tähelepanelikult kuidas-miks-mida. Järgmine hetk leidis meid kõiki juba sirge seljaga hobuse seljas istumas. Aeg möödus nii kiiresti. Üks korralik ratsutamine lõpeb alati hobuste kapjade puhastamisega ja kammimisega. Viimased porgandid jagasime ausalt laiali ja oli aeg hotelli tagasi pöörduda. Ees ootas ujumine ja tudumine. Järgmise päeva veetsid lapsed basseinis, enne koduteele asumist sõime kõhud mõnusasti täis ja pikk tagasisõit võis alata.

Koju jõudes kallistasime pikalt- pikalt ja lubasime, et kohtume veel. Ja kohtusimegi – juba nädala pärast oli suur rõõm viia Taukari stuudiosse südamesoojust täis kook. Unistuste päev teeb maailma valgemaks.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee