Perepäev kinos Artis koos Kung Fu Pandaga

Continue Perepäev kinos Artis koos Kung Fu Pandaga

Vabatahtlikud

Projektijuht Grete-Liis Lepp, Aljona Šatalova ja Tallinna Majanduskooli projektijuhtimise eriala õpilased – Mai-Liis Heinsaar, Johanna Martsoo, Linda Jürimäe, Greete Sütt ja Maria Villems

Tallinna Majanduskooli projektijuhtimise eriala õpilased otsustasid oma lõputöö raames korraldada koostöös heategevusfondiga Minu Unistuste Päev perepäeva. Üritus oli kõikidele unistuste päeva saanud lastele, lisaks olid kutsutud Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu, Downi Sündroomi Ühingu, Eesti Laste Diabeedikooli, Seljaajusonga ja Vesipeahaigete Seltsi lapsed koos peredega.

Pühapäeva hommikul 24. märtsil täitus Kino Artis naeratuste, ootusärevuse ja elevusega. Saabusid pered, et veeta koos aega ja nautida filmi. Lapsed võtsid seda suure seiklusena, kõndisid rõõmsalt ringi, käes söögipoolis ja joogid ning olid valmis astuma kung fu maailma. Vanemad samal ajal naeratasid, olles lihtsalt õnnelikud toreda päeva üle. Oli taaskohtumisi vanade tuttavatega ja igapäeva-rutiinist väljapääsemine. 

Kui kõik olid endale istekohad leidnud, pidasid ürituse korraldajad tänukõne ja tervitasid kohaletulnuid. 

Saal läks pimedaks ja suur ekraan täitus kõikide lemmiku panda Po seiklustega. Lapsed tundsid filmist siirast rõõmu ning vanemad nautisid filmi peeneid sõnumeid. Põnevust ja elevust jätkus filmi lõpuni.

Kui päev hakkas lõpule jõudma, kogunesid pered veel viimast korda tänamaks ürituse korraldajaid ja üksteist. Kallistused, naeratused ja head soovid täitsid saali, jättes kõigile südamesse sooja ja rahuliku tunde. Pered lahkusid kino Artisest täis rõõmu ja mälestusi, teades, et sellised hetked jäävad alatiseks südamesse.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee